LAK rekrytoi – oletko sinä uusi senioritason liikkeenjohdon konsulttimme?

Liikkeenjohdon asiantuntijakeskus LAK on senioritason konsultti-organisaatio, joka on vuodesta 2008 lähtien palvellut PK-yrityksiä ja -yrittäjiä ympäri Suomen.

Osaamisprofiilimme on Suomessa ainutlaatuinen, sillä jokaisella LAK-konsultilla on koulutuksen lisäksi kattava, monivuotinen käytännön kokemus liike-elämän johto- ja/tai asiantuntijatehtävistä. Ammattitaitomme on käytännössä testattu ja tarjoamme asiakkaillemme konkreettisia ja käytännönläheisiä ratkaisuja – selkokielellä.

Asiakkaamme odottavat meiltä liiketoimintansa syvällistä ymmärtämistä ja ratkaisuja jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin. Etsimme siksi jälleen uusia ammattilaisia joukkoomme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työhön sekä myynti- ja yrittäjähenkisyyttä. Ratkaisukeskeinen ajattelutapa ja halu sitoutua asiakasprojekteihin ovat niinikään tärkeitä ominaisuuksia.

Toivomme sinulta:

  • Vähintään 10 vuoden kokemusta liike-elämän johto- ja/tai asiantuntijatehtävistä
  • Syvällistä liiketoimintojen ymmärrystä
  • Suomen- ja englanninkielen sujuvaa taitoa

Aikaisempi konsultointikokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä perehdytämme valitut henkilöt LAK-toimintamallimme mukaisesti.Arvostamme myös hyvää koulutusta ja kokemusta palveluliiketoiminnasta.

Tarjoamme sinulle:

  • Kattavan osaamisverkoston senioritason ammattilaisia
  • Vahvan ja testatun toimintamallin
  • Modernit toimitilat Helsingin ytimessä

Jos koet uran liikkeenjohdon konsultoinnin parissa itsellesi sopivaksi ja kiinnostavaksi sekä haet uusia haasteita urallesi, hae mukaan.

Back to top